Zwembaden

 

Buiten Zwembad de Bosberg Swalmen
Buitenzwembad in een natuurpark.

Een uniek zwembad in een unieke omgeving. In zwembad de Bosberg is het heerlijk vertoeven op een warme zomerdag. Dit natuurzwembad ligt in natuurgebied “het Groenewoud”. Het is dan ook heerlijk om verkoeling te zoeken onder de grote bomen in deze bosrijke omgeving. Het zwembad is open van begin mei tot begin sept. Onze gasten genieten van speciaal tarief van €1,50 p.p. Voor meer informatie kijk op www.zwembaddebosberg.nl.

Bosstraat 116,  6071 PX Swalmen (NL)
www.zwembaddebosberg.nl
0475 501371
Afstand tot La Grange Baxhof: 10 min per auto

Buiten Zwembad Billy Bird park Drakenrijk
Strandbad

Het park heeft een strand met grote zwemplas waar kinderen lekker kunnen spelen. Je kan heerlijk zwemmen in het water, springen van de duikplank, zonnen op het brede zandstrand of relaxen op een strandbedje.

De recreatieplas is uitermate geschikt om te zwemmen of op opblaaskrokodil rond te dobberen. Door de drijflijn in het water is het veilig en verantwoord en kunnen ouders toezicht houden vanuit het strand. De entreeprijs van Drakenrijk is € 5,-, inclusief Discgolf! Je speelt gratis Discgolf in het park, je betaalt alleen €10 borg. Kinderen van 0 tot en met 2 jaar oud hebben gratis toegang tot het park. Gasten van 65 jaar of ouder krijgen aan de balie € 1,- korting.

Welkensvenweg 5953 TP Reuver
www.drakenrijk.nl
088 0558888
Afstand tot La Grange Baxhof: 11 min per auto

Zwembad Landal Lommerbergen
Subtropisch zwembad

Subtropisch genieten kunt u in de Subtropische Waterparadijzen van Landal De Lommerbergen (Limburg). Zwem in het golfslagbad en roetsj van de waterglijbanen. Geniet van de tropische temperaturen terwijl het buiten nog fris is. Beleef samen spetterend vakantieplezier.

Lommerbergen 1, Reuver (NL)
https://www.landal.nl/
(0)774749595
Afstand tot La Grange Baxhof: 12 min per auto