Eetgelegenheden en catering

 
Bent u een liefhebber van eten? Er zijn voldoende geschikte restaurants in de buurt waar u met uw hele gezelschap terecht kunt.

Restaurant Maaszicht in Asselt (5 minuten afstand)

Het is een gezellig restaurant met een mooi uitzicht over de maas en buitenterras. Bij Restaurant Maaszicht kun à la cart eten of gerechten van de kleine kaart kiezen. Het zijn lekkere gerechten voor een leuke prijs. Er zit voor ieder wat wils tussen. De menukaart. 

Restaurant Luxor Reuver (10 minuten afstand)

Een compleet avondje uit. Restaurant Luxor behoort tot de servicebioscoop Luxor Reuver. Een combinatie van film en eten is dan ook mogelijk. Op de tweede verdieping heeft men met een grote groep het rijk voor zich alleen. Het restaurant heeft een gezellige sfeervolle aankleding en word je als een filmster bediend. De menukaart. 

Brasserie de Lobby Roermond (20 min afstand)

Loop er gerust binnen voor een kopje koffie met chocoladegebak, een heerlijke hamburger of een uitgebreid diner, bij Brasserie de Lobby in Roermond bent u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van harte welkom. De menukaart.

Brasserie Effe Reuver (12 min afstand)

In het bedrijvige dorp Reuver ligt in het centrum aan het Raadhuisplein Brasserie Effe. De Carpaccio is hier een echte aanrader die je zeker niet mag missen! De menukaart.

Jill Murphy’s Roermond (20 min afstand)

Eet- en uitgaanscafé. Diverse menukaart in een gezellige Engelse pub.

OpSjtap Bar&Bik Roermond

Op Stap is een hippe tent waar je heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen in de avond. De menukaart.

Roersingel 4, 6041 KX Roermond (NL)
15 min. — www.opsjtap.nl — +31475203489

Nu Nautilus Roermond

Een hippe loungebar aan de maashaven van Roermond met mooi uitzicht over de Maas. Bij Nu Nautilus kun je naast borrelen en lunchen ook dineren.

Tof eten en Drinken Roermond

Op een van de mooiste locaties van Roermond, aan een prachtig authentiek pleintje, gelegen tussen Roer en Maas, in de Voorstad, vind je restaurant TOFF eten & drinkenDe menukaart. 

Mr. Sammi Bistrobar Roermond 17 min

Een eigenaardige en eigentijdse bistrobar. Lekker lunchen, borrelen, een cocktail avond; het kan er allemaal. De menukaart.

Laterna Italiaans Restaurant Venlo

Met een groep maak je gebruik van een vast menu. Overheerlijke tapas gerechten, vlees of vis en een tapas van Italiaanse Toetjes. De menukaart. 

Motown Steaks and Sushi Venlo

Bij Motown is er voor ieder wat wils. Van diverse wraps tot een vegetarische sushiroll, van onze befaamde XXL-burgers tot de enige echte Cheese Steak Sandwich. Het advies is hier ruim op tijd te reserveren. Zeker wanneer je in groepsverband wilt lunchen of dineren. Er bestaat ook een mogelijkheid om sushi te bestellen. Deze komen ze dan op onze locatie bezorgen! De menukaart.

Notres Grieks restaurant Duitsland

Heerlijk Grieks eten met een gevarieerde menukaart. De ligging en het restaurant hebben een unieke authentieke uitstraling. De sfeer in het restaurant is erg gezellig. Let op het is er altijd druk! Vooraf reserveren is zeer raadzaam.

+49 2163 5756133- www.notres-inselschlösschen.de

Nostos Grieks restaurant

Grieks restaurant inhet centrum van Bruggen tegenover een prachtig oude burgt die na afloop van het tafelen zeker een wandeling (om uit te buiken) verdient. De sfeer in het restaurant is erg gezellig. Let op het is er altijd druk! Vooraf reserveren is zeer raadzaam.

Café Parkzicht – Italiaans Restaurant

Een echte Italiaanse aanrader! De aankleding zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je je in Italië bevindt. Pasta’s, pizza’s, vlees of visgerechten zijn er allemaal even lekker!

Parklaan 8 6045 BT Roermond

Catering

Slagerij Cox Maasniel
Bij slagerij Cox kun je ook terecht voor een heerlijke barbecue, lekkere buffetten, lunch etc. http://www.slagerij-partyservicecox.nl/

Picobello catering
Buffetten, tapas, barbecue, borrelgarnituur, luxehapjes, broodjesschalen etc.

De complete verzorging van de catering kunt u met gerust hart aan de catering service van Picobello uit herten overlaten. Hun uitgangspunt is het inventariseren van uw wensen. Wij streven ernaar om voor elke gelegenheid een passend concept te bieden. Of het nu gaat om een kleine intieme party of een groot evenement. Een echte aanrader!

www.picobellocatering.nl
0475 214 798

Slagerij Kluitmans barbecue

Slagerij Kluitmans
Voor een lekkere Limburgse barbecue kun je terecht bij de lokale slager in het dorp, Slagerij Kluitmans.

http://www.slagerijkluitmans.nl-0475 501 313

Overige catering:

– Picobello Herten0475 214 798

https://picobellocatering.nl/buffetten/

– Metsemakers catering

Buffetten, barbecue, wat de pot schaft

www.metsemakers.nl-0475 332810