Vakantiewoning Maison Baxhof

 

Tussen de kerkdorpen Swalmen en Beesel leidt een onverharde beukenlaan naar de monumentale carréboerderij ‘Baxhof’ genaamd. De hoeve is een gesloten hoeve met resten van een omgrachting en uitzicht op weilanden met prachtige oude hoogstamfruitbomen, waar u heerlijk kunt wegdromen en tot rust kunt komen. In de prachtig gerenoveerde tiendschuur, een onderdeel van de carréboerderij, bevindt zich de 28-persoons vakantiewoning ‘Maison Baxhof’. “Maison Baxhof”, frans voor “de Schuur”. De locatie is uitermate geschikt voor familie- en vriendengroepen tot en met 28-personen. In het pand treft u nog veel karakteristieke oude elementen aan die met veel liefde gerestaureerd zijn. Zo zijn de oude stalpoorten, die voorheen aan de buitenkant zaten, binnen in het pand verwerkt. In het gehele verblijf zijn de typerende eikenhouten spanten zichtbaar gelaten. Kortom een lust voor het oog! De inrichting is een unieke combinatie van authentiek, landelijk en sfeervol.

Maison Baxhof is gelegen in het natuurgebied “Beesels Broek”. Een bijzondere plek in Midden-Limburg waar u gastvrijheid in het groen kunt verwachten. In de omgeving is een groot aanbod historie te beproeven. Vanaf de deur starten verschillende wandel- en fietsroutes in het prachtige natuurgebied “Beesels Broek”. Het gebied dat bekend staat  om haar hoog landschappelijke waarde.

Kortom, kom genieten van ons prachtige landgoed en de omgeving. Doe lekker niets of ga er op uit. Het kan allemaal. Bekijk bijvoorbeeld onze tips over de omgeving. Ook denken we graag met u mee in het organiseren van uw activiteiten.

 

Bekijk ook deze activiteiten

  • Faciliteiten

  • Plattegrond

  • Omgeving

Bekijk ook deze activiteiten

  • Faciliteiten

  • Plattegrond

  • Omgeving