Vakantiewoning La Grange Baxhof

 

Tussen de kerkdorpen Swalmen, Asselt, en Beesel leidt een beukenlaan u vakantiewoning La Grange Baxhof. De vakantiewoning bevindt zich in een voormalige Tiendschuur, onderdeel van Rijksmonument Baxhof, een 15e eeuwse Limburgse carréhoeve. Het Rijksmonument is gelegen in een gebied van hoog landschappelijke waarde, grenzend aan het bosgebied “Beesels Broek”.

Vroeger diende de Tiendschuur als graanopslagplaats, waarvan één tiende van de oogst als “belasting” werd betaald voor de pacht aan de kasteelheer. De tiendschuur is met veel passie omgetoverd tot 28-persoons gastenverblijf, waar gasten tot op heden het authentieke karakter tot in de top zullen beleven. De strobalen zijn nu uiteraard vervangen door luxe boxspringbedden. Tijdens uw verblijf in La Grange Baxhof beleeft u unieke momenten en waant u zich even pachter van dit prachtige landgoed.

De royale accommodatie is ideaal voor familie- en vriendenweekenden die samen heerlijke momenten willen beleven. De vakantiewoning is geen partylocatie maar wel uitermate geschikt om een intieme en bescheiden gelegenheid te vieren waarbij u de rust weet te respecteren. Wilt u vooraf even overleggen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.