Wandel- en fietsroutes

Natuurgids

Wij bevelen u van harte onze natuurgids Frans Tegels aan. Hij stelt met alle plezier samen met u een mooie maatwerk wandelroute samen en loopt met u mee om u onderweg van leuke informatie te voorzien. Informeer voor de mogelijkheden en de kosten bij Frans via: 0681470235 of per mail via famtegels@home.nl.

Liever zelf op ontdekking uit?

Bij La Grange Baxhof starten tal van prachtige wandel- en fietsroutes vanaf de deur. U loopt bijvoorbeeld zo “Beeselsbroek” in waar u in april het Anamonenbos kunt bewonderen. In Swalmen ligt het natuurgebied “het Groenewoud”, waar u onbeperkt kunt blijven wandelen. U treft hier ook een leuke Beesten beelden route aan. U komt dan onderweg allemaal uit hout gesneden bosdieren tegen. Erg leuk voor de kinderen. Vanaf de vakantiewoning kunt u ook naar het nabij gelegen Maasplassendorp Asselt en Beesel lopen waar diverse wandelroutes langs de (meanderende) Maas zijn. Iets verderop in Br├╝ggen, over de grens in Duitsland, kunt u wandelen in het voormalig militair munitieopslagterrein. Nu een bijzonder en bescherm natuurgebied waar je geregeld wilde zwijnen en herten spot. Tip in alle vroegte zie je ze gegarandeerd! Ook

Midden-Limburg heeft een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk met genummerde knooppunten. Deze knooppunten zijn eenvoudig te volgen en brengt u op de mooiste plekken van midden-Limburg. Op VVV midden-Limburg kunt u ook een route plannen.

Wilt u fietsen onder begeleiding of fietsen huren? Dit kan worden verzorgd door ‘Break Out Evenementen’.