Wandel- en fietsroutes

 

Bij La Grange Baxhof starten tal van prachtige wandel- en fietsroutes vanaf de deur. Swalmen heeft een prachtige bosgebied genaamd “het Groenewoud”, waar u onbeperkt kunt blijven wandelen. In Asselt kunt u heerlijk over de maasboulevard wandelen en komt u onderweg een meanderend stuk maas tegen. Beesel kent het “Beeselsbroek” waar het moerassige gebied de charme van het bos is. Het is een plek waar 2 beken ontspringen.

Deze routes zijn ook geschikt om per fiets te volgen. U kunt op loopafstand van La Grange Baxhof fietsen huren. Het is ook mogelijk mountainbikes huren. Een route die u dan zeker even moet fietsen is naar het voormalig militair munitieopslagterrein, nu bijzonder beschermd natuurgebied in Bruggen vlak over de grens in Duitsland.

Midden-Limburg heeft een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk met genummerde knooppunten. Deze knooppunten zijn eenvoudig te volgen en brengt u op de mooiste plekken van midden-Limburg.Op VVV midden-Limburg kunt u ook een route plannen.

Natuurlijk kunt u voor of tijdens uw verblijf ook uw wensen aan ons kenbaar maken. Wij stellen met alle plezier een mooie wandel- of fietsroute voor uw gezelschap samen. Het is zelfs tegen een vergoeding mogelijk om te wandelen onder begeleiding. Wilt u fietsen onder begeleiding? Dit kan worden verzorgd door ‘Break Out Evenementen’.