Activiteiten in de omgeving

In en rond La Grange Baxhof is voor zowel jong als oud genoeg te beleven. Voor groepen zijn de doe-activiteiten bijvoorbeeld uitermate geschikt. Actieve groepen kunnen survivallen, mountainbiken, boerengolven noem maar op. Ook is er veel keuze uit zwembaden in de omgeving, zowel buiten als binnen, gloor als natuurbaden.
Wij geven u bij aankomst graag tips over een gezellig dagje uit, een mooie route, een fijn terras of een goed restaurant.

Kijk ook eens op uittipslimburg.nl voor een actuele activiteiten en evenementenkalender.

DOE activiteiten

Break Out Evenementen
Spelprogramma’s outdoor activiteiten, escape rooms etc.

Op zoek naar leuke groepsuitjes in Limburg?
Of je nu op zoek bent naar een actief of een rustige groepsactiviteit, bij Break Out ben je zeker van een geslaagd dagje uit. Je kunt kiezen uit meer dan 100 groepsactiviteiten voor jong en oud. Voor kleine en grote groepen. Heb je speciale wensen voor je groepsuitje? Dan stellen zij gewoon een programma op maat voor u samen. Activiteiten zijn bijvoorbeeld: fiets(mountainbike) en wandeltochten, waterspelen, survival activiteiten, klimwanden, speurtochten, spellen etc. Bekijk het hele aanbod activiteiten. Afstand tot La Grange Baxhof: 4km.

Parkhoeve de Middelt
Boerengolf, boerendag, archeri attack, handboogschieten, solex rijden, koe schilderen, etc

Samen met een groep Boerengolf spelen in de wei, koeien ontmoeten, botsen en rollen bij het Bubble voetbal, jagen met pijl en boog bij Archery Attack, misschien een tandemtocht maken of solex rijden door de prachtige omgeving, lekker samen eten, creatief een koe schilderen of handboogschieten gecombineerd met een gezellige spellenmiddag. Of het nu om een personeelsdag gaat voor meer dan 100 personen of om een familiedag, iedere groep, jong of oud, actief of creatief, beleeft bij Parkhoeve de Middelt een onvergetelijke dag. Variërend van een middag-uitje tot een compleet verzorgde dag met eten en drinken, met een lunch of all-in barbecue. Geheel verzorgd met activiteit naar keuze op een mooie locatie in Limburg. Lees meer voor de mogelijkheden. Afstand tot La Grange Baxhof: 10km.

Noormannenarrangement
Groepsactiviteiten: Kruip in de huid van een Noorman door traditionele Noormannen-klederdracht te dragen en maaltijd te nu nuttigen.

Samen met een gezelschap het leven van de noormannen verkennen? Dat kan in het pittoreske dorpje Asselt waar vroeger de noormannen hun thuisbasis vonden. Proef het leven van toen en loop in het spoor van Godfried en zijn Noormannenleger. Hoe? Door de klederdracht van toen te dragen, uit het servies van toen een maaltijd te nuttigen. Na afloop ontvang je  een unieke foto in traditionele Noormannen-kleren en uitrusting. Bekijk de arrangementen. Afstand tot La Grange Baxhof: 4km.

Euro Indoorkarting Swalmen
Kartbaan, bowlingbaan, arrangementen.

Euro Indoorkarting Swalmen is ongetwijfeld het mooiste, modernste en snelste kartcenter van Zuid-Nederland. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is Euro Indoorkarting Swalmen een (ont)spannend dagje uit. Je kunt er met het hele gezelschap knus bowlen op de bowlingbaan. Verder beschikt Euro Indoorkarting Swalmen over een twaalftal speciale karts voor kinderen in de leeftijd 7 tot 14 jaar met een minimale lengte van 1.30 m. Deze karts zijn uitgerust met speciale veiligheidsvoorzieningen ter bescherming voor de jeugdige karters. Max Verstappen bracht ook geregeld een bezoekje aan het kartcentrum in Swalmen. Ben je fan? De Max Verstappen merchendise shop ligt dichtbij Euro Indoorkarting Swalmen

T: 0475 507878
www.euroindoorkarting.com
info@euroindoorkarting.nl
Bosstraat 99, 6071 PX Swalmen
Afstand tot La Grange Baxhof : 3,8 km/ 7 min per auto

Creatief Knooppunt 91
Centrum voor creatieve en actievelingen: beeldhouwen en wandelroutes onder leiding. 

-Creatieve activiteiten: beeldhouwen en schilderen o.l.v. professionele beeldende kunstenaar
– Vertrekpunt van wandelingen en fietstochten o.l.v. gidsen in nabij gelegen natuurgebieden: Rijkelse Bemden, Beesels broek, Bakheide, Swalmdal en de Donderberg.
Alle activiteiten zijn in overleg te plannen. Creatief Knooppunt 91 denkt ook graag met u mee in het organiseren in uw groepsactiviteit op maat. Lees meer.

T: 0475 502540
www.creatiefknooppunt91.nl
Burg Janssenstraat 51, 5954 BP Beesel
Afstand tot La Grange Baxhof: 600 meter / 1 min per auto.

Manege Killaars
Paard en ponyverhuur, buitenritten met en zonder begeleiding en huifkartochten met koetsier in een bosrijke omgeving.

Een heerlijk stuk wandelen met een van de wandelpony’s, terwijl uw kind geniet van het ponyritje kunt u de frisse buitenlucht opsnuiven. Ook kunt u een gezellige huifkartocht maken met familie of vrienden. Met het hoefgetrappel op de achtergrond wordt u door de koetsier rondgereden door de mooie omgeving. Eventueel is een stop bij een horecagelegenheid mogelijk, maar u mag ook zelf een hapje en een drankje meenemen. De huifwagens zijn ook geschikt voor minder validen. Betalingen kunnen alleen contant.

T: (0)77 4741703
www.manegekillaars.nl
Scheiweg 1, 5953 TS Reuver
Afstand tot La Grange Baxhof: 12 min per auto.

Staat uw gewenste uitje hier niet bij? Kijk dan ook eens op de website van VVV Midden Limburg voor alle tips over een dagje uit of groepsarrangementen.