Voor de kids!

Speelpark Klein Zwiterland

Een avontuurlijk en gezellig dagje uit voor het hele gezin in het Noord Limburgse Tegelen

Een park voor zorgeloos speelplezier waar je spanning en avontuur ervaart, waar je kunt ravotten in de natuur en samen op ontdekkingstocht gaat, waar je actief bezig bent of juist geniet van een spectaculaire show. Er is voor ieder wat wils! Een eigentijds en gezellig avonturenpark in een bosrijke omgeving: in Speelpark Klein Zwitserland beleef je een compleet dagje uit met het hele gezin.

Verlengde Trappistenweg 35, 5932 ND Tegelen
www.skz.nl
077 3731565
Afstand tot Maison Baxhof: 23 min per auto.

Kitskesberg
Natuurspeeltuin

Op 5 hectare grond aan de rand van de stad Roermond vindt u speeltuin Kitskensberg. Het terrein is glooiend en dankzij de bomen is het er lekker schaduwrijk. Zo’n 80 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. Klimwandjes, tokkelbaan, wankelbrug, piratenschip, complete forten en ook “gewone”zandbakken en wippen en glijbanen zorgen ervoor dat kinderen tussen 2 en 12 jaar zich perfect amuseren. Een ondiep bad zorgt (vanaf een buitentemperatuur van zo’n 20 graden) voor verkoeling en een heus labyrint zorgt voor spanning. Een prachtige natuurspeeltuin die ook toegankelijk is voor kinderen met een handicap. Er is volop ruimte om gezellig te picknicken op grasveldjes en bankjes. Op het terras kan iets te drinken en tevens (beperkt) eten besteld worden tegen zeer schappelijke prijzen. Voor meer informatie kijk op de website of bezoek de folder van Kitskensberg.

Oude Keulsebaan 150, 6045 GB Roermond
www.speeltuinkitskensberg.nl
0475 323709
Afstand tot Maison Baxhof: 22 min per auto

Attractiepark Toverland
Attractiepark Sevenum

Een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje in Toverland.
Bekijk hier de plattegrond met alle attracties. Prijzen vanaf 18,50.

Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum
www.toverland.com
077 4677050
Afstand tot Maison Baxhof: 32 min per auto